A házról

Az épület valamikor a bíróé volt, egyike a falu legszebb házainak. A ház belső oldalán futó L-alakú veranda, a fedett terasz, és a gyümölcsfákkal teli kert intim, csendes és természetközeli környezet a pihenni, vagy akár bulizni vágyóknak. Közvetlen lakószomszéd nincsen, mert két oldalról az orvosi rendelő és a posta kertje, hátulról pedig fenyvessel borított hegyoldal határolja az 1500 négyzetméteres telket.

A ház négy, egymástól külön is megközelíthető szobából, két fürdőszobából, és jól felszerelt konyha-étkezőből áll, összesen száz négyzetméter alapterületű. Ehhez kapcsolódik a 30 négyzetméteres széles veranda, és a 26 négyzetméteres fedett terasz, kerti tűzhellyel.

A kert végében található a borospince, ahol finom mátrai borokat lehet kóstolni, fölötte pedig egy kilátó-terasz, ahol egy kényelmes ülőgarnitúrán heverészve lehet gyönyörködni a kilátásban

Igyekeztünk megőrizni a ház eredeti szépségét, az épület szerkezetét, a régi nyílászárókat és belső spalettákat, a színes terazzo mozaiklapot a konyhában, és ezekkel harmonizáló bútorokkal rendeztük be.

A konyha teljesen felszerelt: van nagy hűtőnk, mikrónk, vízforralónk, kávéfőzőnk, kenyérpirítónk, melegszendvics- és toast-sütőnk, és természetesen egyéb edényeink is. A házban ingyenesen használható a wifi.

Baráti társaságoknak bulizáshoz, 2-3 család együtt nyaralásához, közös hétvégéjéhez ajánljuk. Egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki, és szívesen látunk négylábúakat is.

Szobák:

• kétágyas, külön zuhanykabinos fürdőszobával, plusz franciaággyá nyitható kanapéval;

• négyágyas: egy franciaágy, két külön ágy;

• egyágyas;

• hombár: itt akár hatan is alhatnak, három emeletes ágyon.

Hálószoba
A Ház
A ház Igyekeztünk megőrizni a ház eredeti szépségét, az épület szerkezetét, a régi nyílászárókat és belső spalettákat, a színes terazzo mozaiklapot a konyhában, és ezekkel harmonizáló bútorokkal rendeztük be.
Látnivalók
A falu A templom mellől induló Szekér úton felfelé haladva az út két oldaláról szép kilátás nyílik a Mátra és a Bükk csúcsaira.
Galéria
A ház éjjel Néhány kép ízelítőül a házról és közvetlen környezetéről.